Är det att trycka in så mycket du kan i en garderob och hoppas till gud att ingen öppnar och ser vad du har därinne? Eller är det kanske att inte samla på sig all världens prylar och grejor, kläder och skor eller vad det nu kan vara.

För om smart förvaring är de där snygga lådorna du ska ha på hyllan i hallen så kan jag säga att de räcker inte, i alla fall inte hemma hos oss. Jag vet inte vad som skulle vara smart med dem. Man hittar inte någonsin det man letar efter i alla fall. Det fattas alltid vantar eller mössor eller vad det nu kan vara som man behöver.

Jag tror att smart förvaring måste föregås av en gigantisk rensning i hemmets alla vrår, du måste skoningslöst slänga och göra dig av med det mesta du äger. Sen behöver du vara supernoga med att alltid placera dina saker på exakt rätt ställe, Då tror jag att smart förvaring i små fina boxar och lådor kan fungera klockrent. Det skulle fungera för mig, jag skulle älska det, men jag bor inte ensam. Men för dig som kan, det är bara beställa hem en kontainer först sen är du igång.

Detta var lite av mina tankar kring inredning. Inte direkt några konkreta tips, förutom kontainern då, utan bara lite allmänt svammel.