Tvekar du inför utgiften att köpa ett skötbord därför att tror att du lika gärna kan byta blöja på ditt barn i sängen eller på golvet? I sådana fall är det dags att tänka om. Ett skötbord oavsett modell ger dig rätt arbetshöjd, vilket är mer skonsamt för din rygg och kropp. Du kommer att byta blöja upp emot två års tid flera gånger om dagen, oavsett tid på dygnet så se till att investera i ett kvalitativt skötbord. Robust vägghängt skötbord är ett av de mest funktionella och säkra skötborden och har funnits på den svenska marknaden i 35 år.

Väggskötbord passar bra för trånga utrymmen

Vägghängda skötbord är perfekt att använda sig av i offentliga utrymmen eller där det är trångt så som i toaletter, duschrum och omklädningsrum.
Eftersom det monteras på väggen frigör det golvyta vilket gör utrymmet mer hygieniskt och lättstädat. En annan fördel är att det är fällbart, vilket innebär att då man bytt blöja på sitt barn så fäller man enkelt upp underdelen och får då ännu mer yta att röra sig på. Man fäller enkelt upp och ner underdelen med hjälp av inbyggd och dämpande gasfjäder. Då den är uppfälld låses den med ett så kallat snäpplås som gör att den inte kan falla ner av sig själv.

Genom att placera väggskötbord i badrummet så har du nära tillgång till vatten som kan behövas då barn vid åtskilliga tillfällen kan bajsa ner hela kroppen. Det ger dig full kontroll och överblick över ditt barn och du behöver inte lämna rummet för att hämta vatten i köket.
Ju äldre bebisar blir, desto mer aktiva blir dem och till slut kan dem snurra och vända på sig, vilket innebär att du som förälder måste vara extra försiktig. Du måste tänka än mer på säkerheten och får inte lämna ditt barn utan uppsikt.

Väggskötbord ger en trygg stund

Att byta blöja vid skötbordet blir för förälder och barn en trygg stund med invanda rutiner där de tillsammans kan busa och blickar kan mötas. Skötbordet blir en trygg plats där samma rutiner upprepas dag efter dag. Det vägghängda skötbordet från Robust är stationärt vilket innebär att där det monteras kommer det alltid sitta uppe. Se till att du dagligen har fyllt skötbordet med det som du behöver så som blöjor, våtservetter, handdukar, ombyte av kläder, salvor och babytalk. På så vis behöver du inte leta efter något, vilket gör vardagen mindre stressig samt mer säker då du inte behöver lämna ditt barn ur sikte.

Välj valfri färg och modell på Robust väggskötbord

Robust väggskötbord har funnits i över tre decennier på den svenska marknaden och har lång erfarenhet av både privatpersoner och offentliga verksamheters behov. Robust väggskötbord har en snygg och tidlös design som är anpassade till moderna hem, restauranger, gallerior, hotell, caféer, etc. Vid mycket trånga ytor finns även ett hörnskötbord som lämpar sig väl för mycket trånga ytor och kan placeras vid handfatet. Man kan välja mellan olika material så som bok eller ek (delvis laminerade ytor) samt olika färger så som vit, röd, brun eller grå. Om du önskar en annan färg som bättre matchar ditt badrum kan man välja en egen färgkod.

Robust väggskötbord tillverkas av FSC- certifierat trä (bok eller ek) vilket innebär att träet kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Liggunderlag i form av en dyna ingår alltid i köpet av Robust väggskötbord och den är tillverkad av överdrag i polyrutan och bomull. Den innehåller inga skadliga ftalater eller pvc som kan vara farliga för barn och vuxna. Byggvarubedömningen som är en förening som ser till att främja miljövänliga byggmaterial och produkter har Robust väggskötbord fått högsta betyg ”Rekommenderas”.