Våren och sommaren är kärlekens tid, och det innebär att det stundar bröllop och barn. Själv har jag två olika bröllop att gå på i sommar. Ett av dem är till en av mina bästa vänner, och det andra till en bekant som jag känner via mitt arbete som inredare. De har hyrt en enorm gård och bjudit in många personer. Hoppas bara  att restriktionerna lättar innan det.

Till min goda vän vet jag vad jag ska ge. Det är hemligt, men har varit klart sedan länge. Får skriva om det senare här. Men till min bekant via jobbet har jag länge funderat på vad som skulle kunna vara lämpligt. Man vill ju inte ge varken något för stort och fint eller något för litet och opersonligt.

Men nu tror jag att jag hittat en bra lösning. Jag har nämligen upptäckt en perfekt bröllopspresent –  något så sött och personligt som graverade attiraljer. Det finns butiker på nätet där man helt enkelt kan beställa glas, ljuslyktor, fotoramar m.m. som just har olika typer av personlig gravyr – inskriptioner som du själv kan beställa.

Det här är vad jag snabbt hittade att välja bland gällande bröllopspresenter.

  • Glas
  • Ljulyktor
  • Borsflaggor
  • Karaffer
  • Gästböcker
  • Smyckesskrin

Det var ett litet urval, nu är bara frågan exakt vad jag ska välja…