Att investera i fönster är ingen liten uppgift, så det är viktigt att väga in en rad faktorer när du väljer rätt fönster för ditt hem.

Från material- och glaskvalitet till budgetrestriktioner, färgpreferenser och energieffektivitet, – det finns många faktorer att ta hänsyn till tillsammans med eventuella relevanta certifikat eller märken som garanterar en hög hantverksstandard. PVC, trä och aluminium har alla unika fördelar ur ett estetiskt och kostnadseffektivitetsperspektiv, men alla har också sin egen hållbarhet som kräver noggranna överväganden innan man fattar ett slutgiltigt beslut om köpet… Det är inte lätt, vi vet 🙂

Inåtgående PVC fönster har blivit väldigt populära på sistone , främst tack vare att de är underhållsfria. de behöver ingen skrapning och målning för att hålla sig vackra med fin lyster under många år framöver, dessutom är fönstret lätt att montera.

När det gäller fönster finns det en rad olika alternativ som kan bidra till att förbättra ditt hems energieffektivitet

Enkel-, dubbel- och trippelhängda fönster med antingen dubbel- eller  3-glas ger ett ökat skydd mot buller, UV-strålar och värmeförluster. För ökad hållbarhet vid växlande väderförhållanden är det viktigt att välja ramar av PVC framför ramar av trä som kan kräva underhåll med jämna mellanrum och dessutom har du flexibiliteten för anpassning genom att välja färger och mönster som är kompatibla med din fastighets övergripande utseende!

När du investerar i fönster till ditt hem eller företag bör säkerheten vara av största vikt. Inbrottssäkra beslag och lås är viktiga faktorer att ta hänsyn till när man väljer rätt fönster för säkerhetsändamål. Ta dessutom hänsyn till andra faktorer än bara kostnaden – leta efter en kvalitetsprodukt som också är energieffektiv! Interprodukt Deutschland GmbH erbjuder certifierade fönster med kvalitets- och effektivitetsgarantier så att du kan fatta ett välgrundat beslut som passar bäst för både behov och budgetkrav.

Interprodukt Deutschland GmbH, ett internationellt företag baserat i Tyskland med filialer över hela världen och ett systerföretag i Bosnien och Hercegovina, är välkänt för att tillverka några av de mest högkvalitativa balkongdörrarna, entrédörrarna, fönster, persienner, fönsterluckor och fasadelement. Alla produkter tillverkas enligt stränga säkerhetsnormer med hjälp av tysktillverkade Gealanprofiler som garanterar överlägsen prestanda i kombination med snabba leveranstider.

Uppnå överlägsen kvalitet och värde med fönster från Gealan profilsystemet

Deras tekniska egenskaper erbjuder optimal värmeisolering, ljudisolering, inbrottsskydd och individuell ventilation – allt på högsta nivå. Interprodukt håller sitt löfte om ett bra pris-prestandaförhållande som omfattar skydd mot vindlast, regn/snö/is- och solskador, brandpåverkan, vattenintrång och stöldskydd. Kort sagt: långvariga resultat för ett bättre liv!

Gealans fönsterprofiler ger dig mer än bara ett klassiskt estetiskt lyft, eftersom de har en enastående isolering och energieffektivitet tack vare sitt högkvalitativa PVC-material. Dessutom håller de ditt hem säkert med den extra säkerheten i form av ljuddämpande teknik – vilket ger dig en sinnesro som varar länge efter att installationen är klar.

Interprodukt erbjuder lösningar som ger en perfekt balans mellan kvalitet och pris. Njut av sinnesfrid med en omfattande 10-årig garanti, plus förbättrat brandskydd, vattenbeständighet, inbrottsskydd samt ökad stabilitet mot väderförhållanden som regn, snö eller is – allt i ett! Investera för lång livslängd genom att köpa deras enkel-, dubbel- eller trippelglasfönster idag. Med Interprodukt kan du vara säker på att du får en professionell installation och efterbehandling som är inriktad på att göra dig nöjd…

Känn skillnaden i komfort när du öppnar upp ditt hem för ett nytt fräscht utseende med Interprodukts fönster och dörrar. Oavsett om du behöver en renovering eller byger nytt hem.

Interprodukts kunder har något att se på när det gäller kvalitet och innovation. Det praktiska konfiguratorverktyget ger kunderna möjlighet att hitta sina idealiska fönster, balkongdörrar, skjutbara altandörrar eller entrédörrar – allt skräddarsytt enligt mått och med leverans direkt fabriken

Företaget erbjuder också expertrådgivning om val och installationstjänster.